Skip to main content
I Hall’n er der noget for alle

Brug Hall’n

Brug Hall’n

Hammerum-Gjellerup Hall’n ønsker at tilgodese alle de ønsker og behov, alle beboere i Hammerum-Gjellerup området måtte have til et godt, aktivt fritidsliv.

Hall’n tilbyder såvel udendørs som indendørs faciliteter til både de yngste, dem midt imellem og de ældste – indvidualisterne og dem der gerne vil være en del af et hold – motionister og eliteudøvere – dem der bedst har tid om morgenen, dem der kan midt på dagen og dem der foretrækker aften aktiviteter. Og så har Hall’n alletiders faciliteter til både idræt og kultur.

Mange af aktiviteterne styres og markedsføres af et aktivt foreningsliv. Det gælder naturligvis først og fremmes idrætsaktiviteterne. Der er stort set ikke den sportsgren, som ikke kan dyrkes og bliver dyrket i Hall’n.

Men både private og virksomheder er også meget velkommen til at bruge Hall’n. Til runde fødselsdage, børnefødselsdage, mindekomsammen, jubilæer, firmafester, aktivitetsdage o.s.v.

Hvad med en børnefødselsdag med et tema, som knytter sig til fødselsdagsbarnets idrætsaktivitet – eller en firmadag med forskellige idrætslige aktiviteter, foredrag og en god middag?

Vi er gerne behjælpelige med at skabe kontakt mellem jer og foreningslivet, hvis der er brug for instruktører eller andre, til arrangementets afvikling.

Vores aktivitetsmedarbejder står til din rådighed

Klaus Jacobsen er Hall’ns aktivitets- og marketingmedarbejder. Klaus koordinerer, tager initiativer og informerer om alt, hvad der foregår i Hall’n. Målet er – i et tæt samarbejde med det lokale foreningsliv, områdets forskellige interesseorganisationer og DIG – at gøre Hall’n til hele områdets foretrukne samlingssted. Stedet hvor idrætslivet udfolder sig. Hvor kulturelle aktiviteter blomstrer. Hvor festerne holdes. Hvor man lytter til foredrag og synger sammen.

Kort sagt: Alle de fritidstilbud, som kan være med til at gøre Hammerum-Gjellerup området til alletiders sted at leve og bo!

Kom til Klaus med dine idéer og ønsker

Så vil vi – efter bedste evne – medvirke som fødselshjælpere, så vi i fællesskab kan hjælpe hinanden
med at gøre paletten med aktiviteter og tilbud endnu større.

Klaus Jacobsen
Aktivitets- og marketingmedarbejder

Klik dig ind på kortet og få et indblik i de muligheder, vores mange forskellige lokaler tilbyder.

Zoom dig ind på kortet og få et indblik i de muligheder, vores mange forskellige lokaler tilbyder.